Balustrades

Balustrades voor balkons en vides op maat gemaakt door Graef wonen zorgen voor meer stijl en veiligheid

Balustrade voor jou!

Wanneer je je huis gaat verbouwen is het ook hét moment om eens met een kritisch oog te kijken naar de bestaande balustrade van de vide of het balkon. Door te gaan voor een schitterende, op maat gemaakte balustrade zorg je ervoor dat je woning nog mooier wordt. Kies voor een op maat gemaakte balustrade van staal in combinatie met glas voor het mooiste resultaat.

Een balustrade is niet alleen mooi, een balustrade maakt een balkon of vide ook veilig. Kies daarom voor een op maat gemaakte stalen balustrade, gemaakt door Graef wonen.

Nieuwe deur, balustrade of trapleuning nodig?

Ga eens niet voor de standaard, maar kies een deur, balustrade of trapleuning die in alle opzichten voldoet aan jouw wensen en eisen.
Laat een deur, balustrade of trapleuning op maat maken door Graef wonen en zie wat een verbetering dat is voor jouw interieur.

Op maat gemaakt

Wanneer je de luxe van een balkon of een vide hebt, dan wil je deze ruimtes veilig kunnen gebruiken. Maar het oog wil ook wat! Het industriële interieur is dé trend van het moment. Deze trend kun je doorzetten op je balkon of vide door een, op maat gemaakte, stalen
balustrade te laten plaatsen.

Door gebruik te maken van een balustrade gemaakt van staal en glas zorg je voor de perfecte sfeer in jouw industriële interieur.

Impressie

Hieronder vind je een impressie van balustrades die op maat gemaakt zijn door Graef wonen. Klik op een foto om deze te vergroten.