Deuren

Op maat gemaakte deuren van staal en glas maken van ieder huis een droomhuis!

Deuren voor jou!

Ieder huis is eens in de zoveel tijd toe aan een opfrisbeurt. De binnendeuren worden daarbij vaak vergeten. Door te kiezen voor stijlvolle stalen deuren die op maat worden gemaakt creëer je een totaal andere sfeer. De stalen deuren worden voorzien van glas. Dit zorgt voor meer licht in huis. Wil je de stalen deuren in je slaapkamer of badkamer gebruiken? Dan is melkglas (wit), satijnglas (donker antraciet) of gerookt glas (antraciet of brons) een prima optie!

Deuren die passen in een bestaand deurframe of deuren die van plafond tot vloer lopen? Het kan allemaal met de op maat gemaakte stalen deuren van Graef wonen!

Nieuwe deur, balustrade of trapleuning nodig?

Ga eens niet voor de standaard, maar kies een deur, balustrade of trapleuning die in alle opzichten voldoet aan jouw wensen en eisen.
Laat een deur, balustrade of trapleuning op maat maken door Graef wonen en zie wat een verbetering dat is voor jouw interieur.

Op maat gemaakt

De bestaande tussendeuren in je huis laten vervangen voor stalen deuren is altijd een goed idee. De deuren worden speciaal voor jou gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en dat zie je terug! Deze op maat gemaakte stalen deuren gaan een leven lang mee en zijn te combineren met veel verschillende woonstijlen.

De deuren worden, naar jouw wensen, op maat gemaakt door Graef wonen. Je bent dan verzekerd van de beste kwaliteit en de mooiste ontwerpen.

Impressie

Hieronder vind je een impressie van deuren die door Graef wonen op maat zijn gemaakt. Klik op de foto om deze te vergroten.