Trapleuningen

Een op maat gemaakte trapleuning is een sieraad voor je huis

Trapleuning voor jou!

Een huis met een bovenverdieping kan niet zonder trapleuning. Deze trapleuningen zijn vaak 13 in een dozijn. Maar het kan ook anders! Een trapleuning, op maat gemaakt van hoogwaardig staal, eventueel in combinatie met glas, zorgt voor een compleet andere uitstraling in je hal. Zo’n trapleuning is er niet alleen om mooi te zijn, een goede trapleuning zorgt ook voor extra veiligheid.

Kies daarom voor mooi én veilig met een stalen trapleuning, op maat gemaakt door Graef wonen.

Nieuwe deur, balustrade of trapleuning nodig?

Ga eens niet voor de standaard, maar kies een deur, balustrade of trapleuning die in alle opzichten voldoet aan jouw wensen en eisen.
Laat een deur, balustrade of trapleuning op maat maken door Graef wonen en zie wat een verbetering dat is voor jouw interieur.

Op maat gemaakt

Doordat iedere trap net weer even anders is, is het wel zo fijn als je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor op maat gemaakte trapleuningen. Kies nu voor op maat gemaakte trapleuningen van staal en zorg zo voor meer veiligheid en stijl in huis. Graef wonen adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden.

Een trap is vaak het eerste dat je ziet als je een huis binnenstapt.
Maak van jouw trap ook een statement door te gaan voor staal!

Impressie

Hieronder vind je een impressie van trapleuningen die door Graef wonen op maat zijn gemaakt. Klik op een foto om deze te vergroten.